Westelijk Handelsterrein (Scheepvaartkwartier), Van Vollenhovenstraat 15, 3016 BE Rotterdam +31 10 225 0705

OverRosso

Rosso = Dutch Fusion

De menukaart van Rosso evolueerde zich langzaam maar zeker naar een vorm van specialisatie op het gebied van pure Hollandse ingredienten in een creatieve internationale stijl. DUTCH FUSION is geboren. MAAK KENNIS MET DE SMAKEN VAN ONZE NIEUWE CHEF-KOK LARS LITZ!

Wij serveren geen traditionele voor- en hoofdgerechten maar uitsluitend culinaire tussengerechtjes die in verschillende combinaties genuttigd kunnen worden en pure Nederlandse aspecten omvatten. Wat dacht je van oer-Hollandse zuurkool met een creme van bloemkool geserveerd met coquilles en gepofte wilde rijst. Of een toffee van rode biet met amandelen en tarbot. Oosterscheldekreeft met chorizo en asperges. Allemaal voorbeelden van gezonde traditionele Nederlandse ingredienten verwerkt in onze innovatieve gerechtjes.


Reserveren

Een ideale avond uit met partner, collega’s of zakenrelaties. De plek om als het goed moet zijn maar wel anders. Want wij zijn Rosso.

Uw reservering kunnen wij zowel aan tafel als aan de bar noteren. Heeft u voorkeur voor een tafel of voor een plekje aan onze dinerbar laat het ons even weten.

Direct reserveren


Parkeren

WIJ ZIJN ONDANKS DE WEGOPBREKING IN DE VAN VOLLENHOVENSTRAAT GOED BEREIKBAAR!

ROUTEADVIES:

Vanaf de Maasboulevard naar de Euromast (Maas aan de rechterzijde houden, langs de Chinese boot). Bij Vopak linksaf, deze weg helemaal uitrijden en aan het einde rechtsaf de Westzeedijk op (borden White’s volgen). Vanaf hier is de loopafstand 5 minuten.

EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.

Parkeren? De parkeergarage onder de Erasmusbrug ligt op loopafstand van 10 minuten van Rosso en je kunt vanaf 18.00 uur gratis parkeren op de Parklaan nabij de Veerhaven (ook 10 minuten loopafstand).

Je kunt ook gebruik-maken onze valetparking; bel naar Rosso als je voor de deur staat van het WHT en wij parkeren je auto op onze eigen parking.


Nieuwsbrief